Som vi redan har varit inne på kan man dela in våra produkter i tre olika kategorier, och de kategorierna kan i sin tur innehålla en hel del olika saker. Det är framför allt soffor och bäddsoffor som är det intressanta för oss, då det är en väldigt viktig möbel för många svenskar, även för oss här som jobbar i butiken. Det är den centrala samlingsplatsen för familjer i deras vardagsrum och vi vill kunna erbjuda de människorna ett miljömässigt bra alternativ.

Omgjorda möbler

De möbler som vi tar in genomgår till en början en undersökning för att se i vilket skick de är i. Om det skulle vara så att soffan eller bäddsoffan är i stort behov av att göras om när den kommer hit så tar vi tag i det och bygger upp den på nytt, samt lägger till lite extrasaker som gör den helt unik för oss och vårt företag. Dessa soffor älskar vi att bearbeta, då det från början redan ger oss ett påbörjat mästerverk som vi får äran att färdigställa enligt vår inspiration och kreativitet.

Egen tillverkning

Att bygga soffor och bäddsoffor från grunden är något som vi har påbörjat det senaste halvåret. Det är tack vare att vi har tagit in så många olika typer av soffor, som restaurerats, som vi förstår hur olika typer av soffor är uppbyggda och vad det är som egentligen gör dem bra eller mindre bra. Det är en ovärderlig kunskap, för med den kan vi skapa soffor och bäddsoffor som är perfekta, som har hämtat inspiration från alla de komponenter som gjort intagna soffor så bra som de är. Det ska bli spännande att fortsätta utveckla och se om försäljningen tar fart.

Försäljning av begagnade

Vissa av de soffor som vi får in är av så pass hög kvalité att det inte är mycket som behövs göras på dem för att de ska vara möjliga att sälja vidare. Dessa soffor och bäddsoffor är oftast i grunden mycket bra och fortfarande funktionella, så allt vi i princip gör på dem är att fixa mindre skador och tvätta allt som behövs tvättas. Det betyder då att våra kunder har möjlighet att få riktigt fina soffor till ett betydligt billigare pris än vad de skulle kosta nya.