Gamla möbler i all ära. Det är någonting vi kan och den som besöker våra lokaler kommer snabbt att bli varse att vi lever som vi lär. Fina och funktionella restaurerade möbler överallt (givetvis restaurerade av oss själva, fattas bara annat). Men det finns gränser för hur mycket vi kan göra på egen hand. Våra toaletter (vi har två stycken) är definitivt i behov av renovering. Själva har vi inte så höga krav men ibland får vi ju besökare och då är det inte så kul att behöva hänvisa dem till slitna och rätt så fula toaletter. Det är inte så att vi vill ha toaletter i nivå med ett lyxhotell, men ett eller två steg bättre än hur de ser ut för nuvarande skulle vara trevligt. Inte bara för besökare och kunder utan även för oss själva, naturligtvis!

Enkelt men snyggt
Det faktum att vi inte har så stora krav gör också att det hela inte kommer att bli en så värst dyr affär. Kakel och klinker för hundra – hundrafemtio kronor per kvadratmeter räcker gott och väl åt oss. Vi har beställt kakel och klinker från Golvshop.se och med tanke på det väldigt låga priset så är vi imponerade av kvalitén. Det kanske inte direkt är marmor, men fin vit kakel och klinker som ser riktigt ren och snygg ut. Vi kommer också att kunna spara in en del pengar tack vare att vi här på firman är utpräglat praktiska av oss. Byta ut kakel och klinker i toaletter är ingen större utmaning för oss!

Renoveringen räknar vi med inte ska ta så lång tid i och med att det i huvudsak bara rör sig om att byta ut kakel och klinker. Tack vare att vi har två toaletter så kan vi göra det i etapper, så att det hela tiden finns tillgång till fungerande toaletter. Störningsmomentet kommer med andra ord att bli minimalt. Lagom till det nya året räknar vi med att båda toaletterna kommer att vara färdiga. En hel del av tiden det kommer att ta består ju i att vänta på att det hela ska torka, och där kommer jul- och nyårsledigheterna väl till pass.

Personlig prägel på det hela
Vi kommer också att passa på att sätta en ännu större personlig prägel på våra toaletter i och med att vi byter kakel och klinker, med nya egentillverkade knoppar för handdukar till exempel. Det är en inredningsdetalj som vi missat tidigare och det är bara att försöka bättra oss. Egentillverkade knoppar och handtag i stor mängd är en liten men viktig del av vår marknadsföring, ett bevis på att vi tycker de är tillräckligt bra så att vi själva använder dem.

För skulle du egentligen lita på ett företag som inte använder sig av sina egna produkter? Nej, trodde väl inte det. Men vi står för våra produkter och vet med oss att de tillhör de bästa på marknaden och ser därför inga skäl att inte använda dem själva. Det gäller knoppar likväl som möbler i stort. Butik Lokatten – oss kan du lita på!

Skrivet: 3 december, 2015
Kategori: Blogg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *