gardinerNär det gäller restaurering av möbler så är det oftast så att tygerna till möblerna är det som är mest slitet. Det är också fullt naturligt, det är de ytorna som är mest känsliga och som slits mest eftersom att de används på olika sätt. Därför krävs det av oss att vi är kunniga i hur man hanterar tyger på möbler, och vi har förfinat det så pass mycket att vi kan hävda oss vara experter på det hela. Tyger är helt enkelt det allra viktigaste vi har att jobba med, för oavsett hur mycket man bygger upp något på nytt så är det tygerna som står för den slutgiltiga finishen.

Det handlar för oss om att få tag på bra och prisvärda tyger i vårt arbete. Kruxet är att tygerna också måste vara ganska unika, för det fungerar inte att klä en klassisk gammal stol eller soffa i ett tråkigt Åhléns-tyg. Det kommer helt enkelt aldrig att bli bra. Vi behöver större utbud av tyger och det är på nätet som vi hittar det vi behöver.

Dessa tyger är inte heller något som vi enbart använder till möbler, utan de är minst lika självklara på andra ställen, som exempelvis gardiner. Det är en trevlig touch som vi kan erbjuda våra kunder, för i samma veva som de får nytt, vackert tyg på möblerna så ger vi den samma tyg i form av gardiner, vilket helt klart skapar en helt unik inredning hemma hos människor. Om ni inte provat på att ha samma tygmönster på gardiner och möbler kan vi varmt rekommendera det, det blir en sprakande upplevelse!

Skrivet: 15 januari, 2015
Kategori: Blogg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *