Debatterna har varit många och långa här hos oss kring ett speciellt ämne. När blir det egentligen för mycket? Kan man ha för mycket eller är det så att det inte spelar något som helst roll? Det vi tänker på är det gamla som vi vurmar för, den äldre möbelarkitekturen som vi så gärna lyfter fram och restaurerar till dess forna glans. Vi arbetar mycket på det här sätter och det är något som vi verkligen tycker mycket om. Men vi inser samtidigt när vi arbetar att det finns en risk för att ett hus kan få för mycket av det gamla. Det nya har sina sidor och fördelar också, som bör utnyttjas tillsammans med äldre, vackra möbler. Det är det här samspelet som är så viktigt att förstå och få till, och det är inte alltid lätt alla gånger. Vi vet att det kan bli för mycket och det är därför som vi uppmanar till lite återhållsamhet och titta till det moderna.

Ett modernt badrum är viktigt

Ett av de rum i huset som vi inte brukar spendera speciellt mycket tid kring är badrummen. Det har sina naturliga orsaker. Möbler som finns i gamla badrum är många gånger omöjliga att rädda, och därför är det alltid bäst att byta till nytt. Men det betyder inte att man i badrummet enbart måste rätta sig efter det som är modernt. Det går också alldeles utmärkt att ställa i vackra gamla stolar, eller sätta upp någon elegant hylla som får sörja som badrumshylla. Det som man måste tänka på är att dessa möbler kommer att utsättas för fukt och det i sin tur har sin negativa effekt på inredning. Men tar man hand om möblerna, håller dem rena och torra, så kommer de att ha en lång livslängd.

Men som sagt. Det kan bli för mycket, också i badrummet. Därför är vår rekommendation att det äldre får vara en central del i badrummen, istället för många olika. I övrigt tycker vi att ni ska satsa på modern badrumsinredning, med snygga och praktiska badrumsskåp, smidiga kommoder eller väl tilltagna badrumshyllor. Dessa möbler är speciellt utformade för att vara tåliga mot fukt, och samtidigt se snygga ut på plats. Att de dessutom är praktiska att fylla med badrumsartiklar gör att du får bort alla småsaker från synhåll, och att din, antika stol till exempel, kan få lysa med den närvaro som den förtjänar. Intresserad av badrumsmöbler som håller denna kvalité? Läs mer på bygghemma.

bathroom-cabinet-1284626_640

Skrivet: 15 september, 2016
Kategori: Blogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *