Butik Lokatten är en butik som inte är som alla andra. Det är här den omhändertagande tanken finns och frodas, på ett sätt som man inte riktigt kan hitta motsvarigheten till i småföretagarnas Sverige. Anledningen till att butiken överhuvudtaget startade beror på att vi kände oss frustrerade över vad det var som höll på att hända med världen och det fick oss att försöka hitta sätt där vi kunde betyda en liten, liten skillnad. För enbart det lilla gör så mycket i det stora hela.

Genom att starta detta företag och denna butik innebär det att vi fortfarande kan tjäna pengar på att göra något gott för naturen, och det var en ekvation som vi tyckte lät som de bästa av lösningar. Anledningen till att det blev soffor och bäddsoffor som står för vårt primära utbud är att vi alla har någon typ av erfarenhet att sälja eller bygga dem. Dessutom har en av oss lång erfarenhet från second hand-marknaden, vilket betyder att det finns ovärderlig kunskap hos denne. Utan henne hade vi aldrig kunnat göra det vi göra idag, men självklart beror det också på våra duktiga möbelsnickare som skapar helt makalösa saker av sådant som bedömts som utdömt.

Vår butik i centrala Örebro är definitivt inte en av de största du kommer att befinna dig i, och det är tämligen ovanligt när man tänker på hur stora vanliga möbelaffärer brukar vara. Men vi ser det inte som en svaghet, snarare en styrka där vi på ett bättre och mer intimt sätt kan möta våra kunder och bättre beskriva vad det är vi kan erbjuda. Dessutom har vi självklart olika skyltexempel på sådant som vi har gjort, och vår produktkatalog ger kunderna än bättre överblick över vårt sortiment. Lager har vi, och det är stort. Det ligger strax utanför centrum, vilket betyder att leveranstider inte är något som kunder behöver bekymra sig över. Vårt snickeri ligger i anslutning till lagret, så det blir lätt för oss att förflytta de färdiga produkterna till lagret.

Ni är varmt välkomna in till oss här i Örebro, eller så finns möjligheter för er att nå oss via telefon och e-post. Vi svarar er så fort vi bara kan!