Den som söker en snygg och bra soffa har nu chans att göra ett riktigt fynd hos oss! Vi har fått in en begagnad soffa som ursprungligen kommer från Trademax, vilket betyder att den är av mycket bra kvalitet, och efter lite fix och trix säljer vi den nu till ett riktigt bra pris. Den har två divaner, och ett extra plus är att den är en bäddsoffa! Dessutom ingår två nackkuddar – en utomordentligt bra deal med andra ord.

Vi har klätt om soffan i ett av våra mest populära tyger, ett ljusgrått tyg som är väldigt tåligt och slitstarkt. Det är garanterat noppfritt och det är enkelt att göra rent om olyckan skulle vara framme. Dessutom har vi förbättrat stoppningen och gjort en del justeringar på den utdragbara sängdelen. Man skulle kunna säga att det är en förbättring av en redan bra bäddsoffa, och nu har du chansen att fynda den till ett riktigt bra pris! Vi kan garantera att den håller i många år, och eftersom den är omgjord och helt unik kan man inte hitta den någon annanstans.

Vi har självklart också många andra vackra soffor inne, både vanliga soffor och bäddsoffor, och för den som söker ett matchande soffbord har vi även många sådana att välja bland. Dessutom har vi en mängd andra möbler till bra priser, bland annat fåtöljer och sängar i både nytt och begagnat. Varmt välkommen in till oss på Lokatten när du letar efter billiga bäddsoffor eller andra möbler. Här finns alltid en bra deal!

Skrivet: 18 mars, 2014
Kategori: Blogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *