Vi har börjat fundera lite på hur det står till med inomhusmiljön i våra lokaler. Det känns som den inte är riktigt så bra som den skulle kunna vara, vilket nog beror till en del på de varor vi saluför och storleken på våra lokaler (inte stora alls). Men vi undrar hur det står till med exempelvis fuktigheten. Den ska helst inte vara alltför hög, då det kan skada en del av våra varor. För hög luftfuktighet är också någonting som många inte mår bra av, så om det är fallet så ska vi absolut göra någonting åt det. Men först och främst vil vi mäta lite för att se efter hur det verkligen står till. Kanske finns det inga problem och det är bara vi som inbillar oss? Det är definitivt en möjlighet!

Bra mätinstrument
Till att börja med så tänkte vi att vi skulle anlita en firma för at sköta mätandet åt oss, men bestämde oss för att i stället köpa mätinstrument själva, från swema.se. Det har de fördelarna att de kan användas under en längre tid, och dessutom på andra platser än i butiken. Det känns definitift som någonting som kan löna sig, och det på rätt så kort tid. Swemas grejor håller också väldigt hög kvalitet, till priser som vi tycker är riktigt rimliga – vilket ju inte alltid är fallet, milt uttryckt. Fuktmätare och en del andra saker kommer vi därför att köpa. Kanske kommer luften i lokalerna att bli alltför torr under vintern? Det ska vi också ta reda på!

Julrushen på väg
Sedan så ett litet ord om den kommande högtiden, julen. November och december är alltid årets två bästa månader för oss, och det ser ut som om det kommer att bli så i år också. Vi har redan märkt en markant ökning av antalet kunder, så det är ju bra! Vi kommer att gå med vinst i år också, om ingenting oförutsett inträffar, så inköp av mätinstrument kan vi definitivt kosta på oss.

Nå, vi återkommer någon gång efter nyår, med en liten rapport om hur julhandeln gick för oss!

Skrivet: 25 november, 2017
Kategori: Blogg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *